Bij het Post doorsturen en ontvangen in Nederland zijn er verschillende prijzen, voorschriften en services waar u rekening mee moet houden. Ook als u een bedrijfsadres in Nederland nodig heeft is dit van belang.

Postadres nodig

Heeft u een postadres nodig? In sommige postkantoren kunt u dozen, inpakpapier, plakband en pennen kopen, maar over het algemeen wordt het eenvoudig doorgestuurd. Zoek het dichtstbijzijnde postkantoor.

Nederlandse brievenbussen zijn meestal rood of oranje, met twee aparte sleuven. De rechtersleuf is voor brieven die naar postcodes in de buurt worden verzonden, en de linker is voor post naar andere bestemmingen.
Grootte van postbrieven en -pakketten (postbus)

Minimale afmeting: 14 x 9 cm
Maximaal formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm
Maximaal gewicht: 2 kilo

Postzegels

Nederlandse postzegels hebben altijd een nummer in plaats van hun waarde afgebeeld. Handig voor als u een virtueel kantoor heeft. Dit is wat de cijfers betekenen:

Nederlands postzegel nummer 1 = 0,96 euro
Nummer 1 met internationaal keurmerk = 1,55 euro


Hoe versier ik een vrouw

Een van de meest ongelooflijke dingen van de menselijke geest is hoe onze fysiologie onze psychologie bijna onmiddellijk kan beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld terug aan een tijd waarin Vrouwen versieren makkelijk was. Misschien had je gewoon een vriendin of had je net een waanzinnig mooie vrouw in bed gepraat.

Onthoud hoe uw fysiologie was. U zou uw hoofd omhoog hebben gehouden, met uw schouders naar achteren en uw borst opgeblazen. Probeer nu deze fysiologie na te bootsen de volgende keer dat u een laag zelfvertrouwen heeft. Het voelt misschien als Tim veninga, maar je zult in ieder geval een kleine verandering in je manier van denken voelen.

Het is een goed idee om elke dag wat tijd te besteden aan uw lichaamstaal en fysiologie. U kunt beginnen met dingen die zo simpel zijn als rechtop staan ​​met uw borst naar voren wanneer u naar uw werk loopt, en uiteindelijk naar de fijnere punten gaan, zoals sterk oogcontact houden wanneer u met een collega praat of langzaam spreken, met zelfvertrouwen wanneer u iemand aanspreekt

Oefen je gespreksvaardigheden

Er zijn maar een paar dingen die meer schadelijk zijn voor het zelfvertrouwen van een man dan zich sociaal ontoereikend voelen. En dit verlies van vertrouwen kan een beetje een lawine-effect hebben, waarbij elke mislukte sociale interactie leidt tot een daling van het vertrouwen, wat op zijn beurt leidt tot meer mislukte sociale interacties.