Door op een consistente basis inhoud te creëren, bouwt u niet alleen intern links op (door te linken vanuit uw berichten), maar krijgt u ook de mogelijkheid om op natuurlijke wijze links naar uw inhoud aan te trekken. Een blog is essentieel voor veel strategieën die ik hieronder opsom, zoals linken.

Je hebt absoluut een blog nodig in de online omgeving van vandaag om te overleven. Als je blog op een van de populaire Content Management Systemen draait, heb je al een RSS-feed. Als je dat niet doet, maak er dan een aan. Als je dat doet, brand het dan op Feedburner.com zodat je statistieken over je abonnees kunt krijgen.

Haal het beste uit je links

Voor linkbuilding is het eenvoudig. Er zijn sites die uw inhoud schrapen (stelen zonder toestemming). Als ze dat doen, zorg er dan voor dat je een link terugkrijgt door 1) inclusief links naar andere pagina’s op je site in je berichten en 2) het installeren van de RSS-footer plug-in voor WordPress (voegt na elk bericht een link naar je blog toe).

Je hebt pagina’s en berichten op je website, dus haal er het beste uit. Interne links zijn ENORM voor het bouwen van links omdat u alles over hen kunt beheren, van de locatie op de pagina tot de ankertekst. Dit is iets dat de meeste mensen over het hoofd zien, en ik raad u aan om het niet te doen!

Zorg ervoor dat u uw inhoud in de richting van andere berichten of pagina’s stuurt, zodat u ernaar kunt linken. Als u meerdere sites heeft, is interlinking ook een must (tenzij ze volledig irrelevant en niet gerelateerd zijn).

Hoe doen andere webmasters dat?

Andere webmasters hebben links of bronpagina’s gemaakt en dit zijn legitieme kansen om links te krijgen. Als de links op die pagina relevant zijn, heb je een kans. Helaas is het niet zo eenvoudig als alleen om een ​​link vragen. Ik zal hieronder ingaan op specifieke strategieën die u helpen ervoor te zorgen dat webmasters u leuk vinden voordat u het vraagt, want als u dat doet, vergroot u uw kansen op het krijgen van een link aanzienlijk.

Als u zich aanmeldt om lid te worden van een site, krijgt u een link in jouw profiel. Nou ja, niet elke site. Sommige sites staan ​​links van hoge kwaliteit in uw profiel toe, andere niet. Sommige bevinden zich in het midden, zoals Twitter, dat nofollow-links geeft (links die geen link juice doorgeven) Een groot deel van mijn tijd om links te vinden, is door de linkprofielen van mijn concurrent te doorzoeken.

In wezen trek je je terug in hun succes. Hoewel sommige links niet verkrijgbaar zijn (d.w.z. een willekeurige vermelding in een nieuwsbericht), kunnen andere ruwe diamanten zijn (een hoogwaardige nichedirectory).

Artikels en blogs in je voordeel gebruiken

U kunt uw artikelen en blogberichten indienen bij artikelsyndicatiesites. Hoewel ze niet veel waarde doorgeven, zijn ze toch de moeite waard om op zijn minst een paar artikelen in te dienen. In ruil daarvoor krijg je een of twee links in je auteursbiografie, afhankelijk van de site.

Web 2.0-sites lijken op artikelgidsen, maar in plaats daarvan kun je afbeeldingen, video en andere interactieve functies aan je inhoud toevoegen. Deze geven meestal meer waarde dan artikel directories, maar het hangt af van de autoriteit van de site.

Door een persbericht in te dienen bij distributiesites of specifieke syndicatiesites, kun je links bouwen als je er een of twee toevoegt aan de body van de release. Sommige opties zijn betaald, andere zijn gratis.

Infographics en ervaringen en beoordelingen

Als u een infographic heeft gemaakt, kunt u deze eenvoudig in infografiemappen of blogs plaatsen. Net als algemene webgidsen, kunt u uw site aanmelden bij algemene bedrijfsgidsen. Je hebt echt niet eens een echt bedrijf nodig; je hebt alleen een website nodig.

Dien gebruikersbeoordelingen in en bouw tegelijkertijd links. De meesten van jullie hebben logo’s voor je website of bedrijf, dus krijg er een paar links voor terug.

Er zijn honderden gratis webgidsen om je site naar toe te voegen. De enige kwalificatie die u nodig heeft, is om een ​​actieve website te hebben. Omdat deze links zo gemakkelijk te krijgen zijn, geven ze niet veel waarde door. Toch zijn er een paar gratis algemene directory-links die zowel link juice als trust doorgeven.

Als je een RSS-feed hebt, kun je deze in RSS-directories plaatsen. Er zijn honderden. Hier is een fantastische lijst (scroll naar beneden) met RSS-directories om te beginnen. Hoewel deze links niet rechtstreeks naar uw inhoud verwijzen, zullen ze links juice doorgeven aan uw RSS-feed die linkt naar alle inhoud waarnaar u in uw berichten hebt gelinkt.

iPhone app en e-book directories

Als je een iPhone-app hebt, kun je een paar eenvoudige links krijgen. Of, als u wilt, kunt u er een maken om deze links te krijgen. Een eenvoudig te maken app is een app die alleen fungeert als een mobiele RSS-lezer. Als je al een paar eBooks hebt geschreven, of als je dat van plan bent, zijn er een groot aantal eBook-directories waar je links uit kunt halen.

Als je een online tool of applicatie hebt, kun je er links voor krijgen. Als je erover nadenkt om er een te maken, weet dan dat het ook kan worden gebruikt om links aan te trekken (link aas). Daar gaan we hieronder meer op in.

Als u pdf’s, PowerPoint-presentaties, Word-documenten of andere documenten heeft, kunt u deze naar deze sites sturen en een link ontvangen. U moet de links in uw documenten plaatsen, zoals in de eerste dia van een PowerPoint of in de tekst van een pdf.

Bloggers hebben soms moeite regelmatig te posten

Bloggers hebben, net als ik, soms moeite om regelmatig inhoud te publiceren. Dat is waar u kunt helpen. Pitch bloggers om te vragen of je een gastblog mag zijn, want als ze ja zeggen, kun je een paar links uit het bericht halen, en als de blog populair is, kun je ook meer bezoekers trekken. Net als bij het plaatsen van gasten, kun je links krijgen in retourneer voor uw inhoud, maar waarom niet gewoon ruilen? Jullie krijgen allebei inhoud op elkaars site, links en bezoekers uit een heel andere gemeenschap.

Als jij of de ander een aanzienlijk populairdere blog heeft, kijk dan of de minder belangrijke er iets extra’s voor terug kan doen. Een goed voorbeeld is het kopen van de andere $ 10-15 aan betaald StumbleUpon-verkeer. Als je links van hogescholen probeert te krijgen, maak dan op hen gerichte content die je tijdens outreach kunt gebruiken. Vertrouw me, er is meestal iets waarvan je weet dat je er een hele tutorial over zou kunnen schrijven dat webmasters van de universiteit zou interesseren.

Maak net als educatieve inhoud iets dat op een specifieke gemeenschap is gericht. In dit geval milieuactivisten. Ze hebben hopen link juice die wachten om te worden aangeboord. Gewoon contact opnemen met groene bloggers en hen op de hoogte stellen van uw inhoud is meestal voldoende. Als de inhoud goed genoeg is, en als het een compleet gesprek is (d.w.z. een enorme infographic over de milieu-impact van drijfnetten), zullen ze er meestal een hele post aan wijden.

Ervaring en linkbait

Het is altijd een geweldig idee om de kennis van uw lezers te testen en hen hun resultaten met hun vrienden te laten delen. Alles uit de kast halen en diep in een onderwerp duiken, is een geweldige manier om uzelf als marktleider te vestigen. Het is ook een geweldige manier om een ​​paar links aan te trekken.

Als je belangrijke ontdekkingen doet, krijg je op zijn minst een paar citaten van wetenschappelijke en nieuwswebsites. Deelnemen aan wedstrijden is geweldig, maar het maken ervan is nog beter. Door van je deelnemers te eisen dat ze op hun blog over de wedstrijd schrijven en naar de wedstrijd linken, krijg je niet alleen links van hen, maar zullen hun posts de bekendheid van je wedstrijd vergroten, waardoor je aantal deelnemers exponentieel groeit (en dus , het aantal links dat u krijgt).

Het maken van gratis online tools, zoals rekenmachines, is een fantastische manier om links aan te trekken. Ze hoeven niet eens complex te zijn. Als het me vijf minuten zou kunnen besparen, dan zal ik het waarschijnlijk gebruiken en delen Het volgende grote ding in linkbait is interactieve inhoud. De reden: omdat het ronduit cool is en maar weinig mensen het doen.

Er is over het algemeen een proces in twee stappen om koppelingen met enquêtes aan te trekken.
De eerste stap is mensen vragen om mee te doen. Als het over een bijzonder interessant onderwerp gaat, is contact opnemen met bloggers, experts en nieuwssites uit de branche om te vragen om het woord te verspreiden op hun blog en op sociale mediasites, een geweldige manier om uw eerste golf links aan te trekken.


De tweede stap is het vrijgeven van de resultaten. Combineer de release met een mooie visualisatie en een beetje controverse, en je hebt een fantastisch stuk linkbait. Als jij en je gemeenschap gepassioneerd zijn over een bepaald onderwerp, start dan een petitie. Als u enige grip kunt krijgen op een nieuwssite in de branche, kan deze als een lopend vuurtje aanslaan.

Webmarketingstrategie en no-follow links

Van alle genoemde strategieën is dit mijn favoriet. De schaalbaarheid van het vinden van verbroken links is waanzinnig geweldig. Kortom, u zult pagina’s vinden die mogelijk naar u kunnen linken, op zoek naar verbroken links op de pagina, en als die er zijn, laat u de webmaster dit weten en vraagt ​​u of de verbroken link kan worden vervangen door een link In geen geval zijn sociale media en linkbuilding twee losse onderdelen van uw webmarketingstrategie. Hier zijn een paar manieren om links te maken met behulp van sociale mediasites. Als je een Twitter-account hebt, heb je 15 eenvoudige links in de tas. .Edu-links zijn enkele van de beste, maar moeilijkste links naar krijgen. Er zijn een paar specifieke strategieën die ik hieronder vermeld die geweldig werken als je bereid bent ze uit te proberen. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Van alle genoemde strategieën is dit mijn favoriet. De schaalbaarheid van het vinden van verbroken links is waanzinnig geweldig. Kortom, u zult pagina’s vinden die mogelijk naar u kunnen linken, op zoek naar verbroken links op de pagina, en als die er zijn, laat u de webmaster dit weten en vraagt ​​u of de verbroken link kan worden vervangen door een link.

In geen geval zijn sociale media en linkbuilding twee losse onderdelen van uw webmarketingstrategie. Hier zijn een paar manieren om links te maken met behulp van sociale mediasites. Als je een Twitter-account hebt, heb je 15 eenvoudige links in de tas. .Edu-links zijn enkele van de beste, maar moeilijkste links naar krijgen. Er zijn een paar specifieke strategieën die ik hieronder vermeld die geweldig werken als je bereid bent ze uit te proberen. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Met behulp van sites zoals Yahoo! Antwoorden, je kunt een paar nofollow-links bouwen die ook wat verkeer zouden moeten sturen. Zorg ervoor dat u pagina’s op uw site citeert bij het beantwoorden van vragen om een ​​link te garanderen.

Door Google’s reverse image search te gebruiken, kunt u gemakkelijk andere websites vinden met uw afbeeldingen of infographics. Neem beleefd contact op met iedereen en vraag u een link terug te sturen om ze te gebruiken. Als ze dat niet doen, laat ze dan weten dat het inbreuk op het auteursrecht is. Als je lid bent van een vereniging of organisatie, is de kans groot dat ze een website hebben. Als ze dat doen, kijk dan of ze een link naar hun leden hebben. Word opgenomen als ze dat doen.

Door uw eigen inhoud op relevante Wikipedia-pagina’s te citeren, kunt u een link krijgen onder het tabblad “Verwijzingen”. Het is nofollow, maar het is zeer betrouwbaar en kan veel zeer relevant verkeer sturen.